Bijeenkomst in de anderhalve meter samenleving

Uw bijeenkomst in de anderhalve meter samenleving

Op zoek naar een bijzondere en veilige locatie voor een bijeenkomst, college, vergadering of congres? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben de ruimte om uw gasten veilig en op gepaste afstand te ontvangen én de techniek om middels streaming een groot publiek te bereiken. Zo is het mogelijk om uw bijeenkomst geheel te streamen of te kiezen voor een hybride vorm met mensen in de zaal in combinatie met een livestream. En door bij ons te vergaderen, helpt u ons om in de toekomst ook een mooi cultureel programma te blijven brengen.

Wat kunt u bij ons verwachten
> veilig samen komen op 1,5 meter afstand
> 100 % verse buitenlucht in de zalen
> de sfeer van een culturele omgeving
> gratis wifi
> expertise op het gebied van online en hybride events
> wij zorgen voor een checkgesprek met alle gasten

Onze zalen
In De Oosterpoort beschikken we over meerdere ruime zalen met een veilige opstelling. De sfeer is laagdrempelig, het station en het centrum van Groningen zijn dichtbij en parkeren kan om de hoek. Een bijeenkomst in de Stadsschouwburg is helemaal een bijzondere beleving. De theaterzaal, thuishaven van cabaretiers als Bert Visscher en Jochem Myer, is erg geschikt voor bijvoorbeeld hoorcolleges, bijeenkomsten en congressen.

Een cultureel tintje
Wilt u uw bijeenkomst uitbreiden met een muzikaal of theatraal tintje? Dat kan! Zo bieden we bijvoorbeeld rondleidingen, theatrale warming-ups en kunnen we kijken of uw event te combineren valt met een bezoek aan een repetitie, voorstelling of concert.

Meer weten?
SPOT/ Zakelijk
+31 50 3680204
informatie aanvragen